Hem Taggar Convoy Parts

Convoy Parts

Presenteras av Convoy Parts

Produkttips: Klassisk släptriangel från Convoy Parts

Skön detalj med härlig old school-känsla

Släptriangel - Convoy Parts
Foto: Convoy Parts
Publicerad 23 februari 2018

Nu har Convoy Parts tagit fram en klassisk släptriangel i skönt retrostuk. Många har efterfrågat produkten som passar perfekt när man vill skapa en old school-känsla.

Triangeln kostar 3900 exklusive moms och börjar levereras i mars. Men redan nu kan du beställa en släptriangel i företagets webbshop.

Trucknet Radio söker upplysta lastbilar till luciatåg

Vill ge en tung julhälsning till alla örebroare

Mercedes-Benz Actros - lights
Publicerad 7 november 2017

Den 15 december kommer Trucknet Radio anordna ett annorlunda luciatåg på Örebros gator som går under namnet “Christmas Convoy Örebro”.

Man söker nu deltagare till det motoriserade luciatåget som arrangeras tillsammans med Convoy Parts, LP Lastbilstvätt, Veho Bil och TMCC Sweden.

via Tidningen Proffs
Annons
Annons
Presenteras av Sponsrat innehåll

Ny underspoiler till senaste generationen Scania

Snygg produktnyhet från Convoy Parts

Underspoiler Scania
Foto: Convoy Parts
Publicerad 25 augusti 2017 | Uppdaterat 25 september 2017

Det kommer allt mer styling och tillbehör till nya Scania, som den här nya underspoilern. Spoilern är tillverkad i glasfiber med gelcoat och finns hos svenska Convoy Parts.

Spoilern kostar 4200 exklusive moms och finns att köpa på convoyparts.se tillsammans med stort utbud av lastbilstillbehör, styling och delar. Convoy Parts ställer ut på Trailer Trucking Festival i monterplats C6 och visar upp mängder med produktnyheter som den här.

Presenteras av Convoy Parts

Hjälper chaufförer att få sin drömlastbil

Scania R580 - Vida
Foto: Convoy Parts
Publicerad 4 juli 2016 | Uppdaterat 5 september 2017

Att köra lastbil är för många chaufförer inte bara ett jobb utan en livsstil. Svenska Convoy Parts hjälper dagligen till med att skapa häftiga lastbilar och är med tusentals följare på sociala nätverk en viktig inspirationskälla för många.

Josef som själv kört lastbil i nästan 10 år har ett stort intresse för lastbilar. Han känner väl igen passionen som många chaufförer har för sin lastbil. Mycket tid och pengar läggs på att få bilen precis som man vill ha den, såväl exteriört som interiört.