Hem Taggar OF Ekeri

OF Ekeri

Annons från OF Ekeri

Stor satsning på reservdelar

Utökar lageryta med 400 kvadratmeter

OF Ekeri - Reservdelar
Foto: OF Ekeri
Publicerat den

I samband med sitt 20-års jubileum 2015 valde OF Ekeri AB att utöka sin lageryta med 400 kvadratmeter. Satsningen visade sig vara mycket lyckad och idag har företaget Sveriges största lager av originalreservdelar.

Som generalåterförsäljare för Ekeri i Sverige hade OF Ekeri länge haft planer på att utöka sin kapacitet för försäljning av reservdelar. Responsen efter utbyggnaden av lager och kontor har varit mycket positiv från befintliga kunder och nu vill man attrahera nya genom att informera om företagets kompletta erbjudande.

Annons från OF Ekeri

Släpexpert utökar sin uthyrning med specialbeställda släp

OF Ekeri - Transport
Foto: OF Ekeri
Publicerat den

De senaste sex åren har OF Ekeri satsat allt mer på sin uthyrningsverksamhet och idag har de över 150 enheter i sin flotta. Nu ökar man servicegraden och ger sina kunder stora möjligheter att specialanpassa sina hyresenheter.

OF Ekeri ABs släpvagnar med öppningsbara sidor har etablerat dem som Sveriges största återförsäljare av lastbilssläp. Till följd av en ökad efterfrågan har uthyrningsverksamheten gått från att vara ett försäljningskomplement till att utgöra en stor del av verksamheten. Från och med 2016 har slutkunder även möjlighet att inom vissa ramar specialbeställa sitt hyrsläp.