Hem Chaufför A.H.L. Johanssons Åkeri söker CE-chaufförer till Göteborg

A.H.L. Johanssons Åkeri söker CE-chaufförer till Göteborg

För daglots och nattbyte

Chaufför
Västra Götalands län Publicerat den

Transportföretaget är ett klassiskt Schenker-åkeri och är specialister på framförallt trafik mellan Skåne och Dalarna. Uppdraget växer och företaget söker nu tre chaufförer till verksamheten i Göteborg.

A.H.L. Johanssons Åkeri ingår i Börjes-koncernen och transporterar gods för DB Schenker. Huvuduppdraget är transporter till Dalarna och Gävleborg där man trafikerar från Göteborg, Malmö, Helsingborg, Halmstad, Kristianstad och Värnamo.

Åkeriet grundades 1946 och har idag 70 anställda och 40 bilar. Uppdraget för DB Schenker växer och företaget söker nu fler chaufför till verksamheten i Göteborg; två daglotsar och en nattbyteschaufför.

Vad är det för jobb

Du kommer som chaufför att antingen köra daglots eller nattbyte med bil och släp. Körningen är styckegods och partigods för Schenker.

Tjänsten utgår från Schenker i Hisings Backa. Som daglots arbetar du 10 timmar/dag 4 dagar i veckan och som nattbyte kör du 8 timmar/dag 5 dagar i veckan.

  • Daglots eller nattbyteschaufför
  • Styckegods och partigods med bil och släp
  • Utgår från Schenker i Hisings Backa

Vem är du?

Du är som person noggrann, ansvarsfull och ordningsam. Din yrkesstolthet är stark och du är alltid mån om säkerheten. God social kompetens är också viktigt för att representera företaget väl mot såväl kunder som kollegor.

För att vara aktuell för tjänsten krävs CE-körkort och ADR för styckegods. Det är viktigt att du kan svenska i både tal och skrift.

  • Ansvarsfull med god social kompetens
  • CE-körkort och ADR-stycke
  • Svenska i tal och skrift

Urval, rekrytering och tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan om det låter intressant. Skriv i meddelandefältet om du söker tjänsten som daglots eller nattbyte och presentera dig gärna kort.

Känner du någon som passar för tjänsten så får du gärna dela annonsen.

Information

Sista ansökningsdatum: 10 juli, 2019
Lön: Lön enligt kollektivavtal.
Antal platser: 3

Kontaktperson

Nicklas Svensson
0761-370000
nicklas@ahlakeri.se

Om A.H.L. Johanssons Åkeri

Klassiskt Schenker-åkeri som grundades 1946 och har idag 70 anställda och 40 bilar. Till företagets webbsida
Annons
Annons