Hem Chaufför BeCool söker C-chaufför till Stockholm

BeCool söker C-chaufför till Stockholm

Distribution av tempererat gods

Chaufför
Heltid Stockholms län Publicerat den

BeCool fortsätter växa och söker nu en kollega även till verksamheten i Stockholm. Företaget söker dig med C-körkort som vill köra tempererat gods.

BeCool har idag 25 anställda och en fordonspark med 20 miljövänliga lastbilar. Företaget har stor erfarenhet av distributionslogistik och är specialister på framförallt tempererade livsmedel med verksamhet i Stockholm Jordbro och Västerås.

Det expansiva åkeriet fortsätter att växa och söker bland annat en arbetsledare/CE-chaufför till Västerås. Nu behöver BeCool även förstärka med en chaufför till verksamheten i Stockholm, Jordbro. Läs mer nedan om hur uppdraget ser ut och vem BeCool söker.

Vad är det för jobb?

Du kommer som chaufför att köra dagdistribution av tempererat gods för företagets kund, Bring Frigoscandia. Tjänsten utgår från kundens terminal i Jordbro och du ansvarar för lastning och lossning med truck eller pallyftare.

Arbetstiderna är vardagar 6:00 till 15:00. I arbetet ingår även skötsel av fordon och avvikelserapportering.

  • Dagdistribution av tempererat gods
  • Utgår från Jordbro, Stockholm
  • Vardagar 6:00 till 15:00

Vem är du?

För att vara aktuell för tjänsten så krävs C-körkort, YKB och truckkort. Det är även viktigt att du kan svenska i tal och skrift då du är både BeCools och Bring Frigoscandias ansikte utåt.

Företaget ser helst att du har haft C-körkort i minst två år och har 1-2 års erfarenhet av distributionskörning. Det är också meriterande om du har CE-behörighet.

  • C-körkort, YKB och truckkort
  • Körkort i 2 år och erfarenhet av distribution
  • Svenska i tal och skrift

Urval, rekrytering och tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan om det låter intressant. Ta gärna chansen att presentera dig i meddelandefältet.

Och känner du någon som passar för tjänsten så får du gärna dela annonsen.

Information

Sista ansökningsdatum: 30 september, 2019
Lön: 6 mån provanställning, individuell lön.
Antal platser: 1

Kontaktperson

Gunilla Johnsson
0700-85 99 00
jobb@becoolakeri.se

Om BeCool

BeCool är ett expansivt och välskött åkeri med stor erfarenhet av effektiv distributionslogistik och är specialister på tempererade livsmedel.
Annons
Annons