Hem Chaufför CE-chaufförer sökes till Transport AB B&V Göransson

CE-chaufförer sökes till Transport AB B&V Göransson

Söker nattchaufför och daglotsar

Chaufför
Heltid Jönköpings län, Västerbottens län, Västernorrlands län Publicerat den

Transport AB B & V Göransson är anslutet till DB Schenker och söker just nu flera chaufförer för båda spetsbyte och daglots på flera orter.

Familjeföretaget startade med en Scania L56 och har idag en fordonsflotta på 29 lastbilar och bedriver idag linjetrafik över större delen av Sverige.

För att fortsätta växa söker företaget nu efter fyra nya chaufförer. En nattchaufför för spetsbyte i Jönköping, en daglots i Sundsvall och två dagslotsar i Umeå. Alla fyra tjänster är på heltid.

Vad är det för jobb?


Nattchauffören kommer att köra spetsbyte mellan Jönköping och Sala med fjärrbil. Daglotsarna kommer att lasta och lossa gods i och omkring respektive ort samt på DB Schenkers terminal med tung lastbil.

  • Spetsbyte Jönköping-Sala
  • Lastning/lossning av gods Umeå/Sundsvall

Vem är du?

Oavsett vilken tjänst du är intresserad av så är du en flexibel, social och ansvarsfull lagspelare. Du har CE-körkort, truckkort samt ADR- och YKB-licens. Företaget lägger även stor vikt vid din personlighet.

  • CE-körkort
  • Truckkort
  • ADR & YKB-licens

Låter det intressant? Klicka på ansök till jobbet och fyll snabbt i namn, telefon och e-post. Rekrytering sker löpande så skicka din intresseanmälan så snabbt som möjligt.

Information

Sista ansökningsdatum: 30 June, 2018
Lön: Enligt Transportavtal + premiekomp.
Antal platser: 4

Kontaktperson

Krister Göransson / Anna Göransson
070-335 00 55 / 070-335 00 66

Om Transport AB B &V Göransson

Transport AB B&V Göransson har sedan starten utvecklats till ett modernt speditionsföretag med AAA kreditbedömning sedan 1998. Deras första Scania L56 har blivit till en flotta av 29 moderna fjärrtransportbilar och 1999 gick andra generationens Göransson, Anna och Krister, in i familjeföretaget som ägare.
Annons
Annons