Hem Chaufför CE-chaufförer till Tommy Nordbergh Åkeri på flera orter

CE-chaufförer till Tommy Nordbergh Åkeri på flera orter

Söker chaufförer i Hjärnarp, Mjölby och Mariestad

Chaufför
Heltid Skåne län, Västra Götalands län, Östergötlands län Publicerat den

Tommy Nordbergh Åkeri fortsätter växa och söker efter fler duktiga chaufförer. Just nu behöver man chaufförer till Hjärnarp, Mjölby och Mariestad.

Tommy Nordbergh utför många olika typer av transport- och logistikuppdrag men kärnverksamheten ligger i tempererade transporter. Hjärnarpsåkeriet är ett av marknadens största fristående transportörer av tempererat gods.

Fordonsflottan växer ständigt och man har idag hela 150 moderna ekipage. Nu söker man 25 ytterligare chaufförer för att fortsätta växa och leverera förstklassig service.

Vad är det för jobb?

Du kommer att köra tempererade fjärrtransporter med bil och släp. I arbetsuppgifterna ingår även lastning och lossning av livsmedel. Du blir en del i ett team som gör sitt yttersta att överträffa företagets kunders förväntningar.

  • Fjärrtransport med bil och släp
  • Tempererade transporter
  • Lastning och lossning av livsmedel

Vem är du?

För att passa in i teamet bör du vara flexibel, serviceinriktad och kunna hantera olika typer av människor. Du bör också vara ansvarsfull och ordningsam med fordon och arbetsredskap.

För att vara aktuell för tjänsten är CE-körkort, truckkort, YKB och förarkort ett krav. Du behöver även kunna uttrycka dig i tal på både svenska och engelska. Det är också meriterande om du har vana av tempererade transporter samt lastning och lossning.

  • Flexibel och ansvarsfull
  • CE-körkort, truckkort, YKB och förarkort
  • Kunna uttrycka dig i tal på svenska och engelska

Gör en snabbansökan genom att klicka på “Ansök till jobbet” om du tycker att det låter intressant. Sista ansökningsdatum är den 15 augusti men sök omgående då rekrytering sker löpande.

Information

Sista ansökningsdatum: 18 August, 2018
Lön: Avtalsenlig lön enligt Transportavtalet
Antal platser: 25

Kontaktperson

Christina Carlsson
070-9258830
christina@tnordbergh.se

Om Tommy Nordbergh

Tommy Nordbergh är en av marknadens största fristående aktörer av tempererat gods. Till företagets webbsida
Annons
Annons