Hem Chaufför Chaufför/Industrisanerare till Industrisanering

Chaufför/Industrisanerare till Industrisanering

Arbeta med en av världens största vakuumlastare

Chaufför
Heltid Södermanlands län Publicerat den

Industrisanering expanderar inom sanering och fastighetsunderhåll. Man behöver därför förstärka med ytterligare en chaufför/industrisanerare.

Företaget som har sin bas i Kvicksund utför uppdrag över hela Mälardalen. Man utför hundratals saneringsuppdrag varje år och är bland annat specialister på asbest- och PCB-sanering.

I fordonsparken finns i dagsläget 10 lastbilar samt en av världens största vakuumlastare. Industrisanering håller nu på och expanderar och behöver därför dig som vill arbeta som chaufför/industrisanerare.

Vad är det för jobb?

Du kommer att köra och arbeta med en av företagets vakuumlastare. Med den kraftfulla vakuumsugen kommer du att suga upp både torra och våta massor. Uppdragen finns främst inom byggindustrin samt en del inom industrisanering. Det kan även förekomma andra saneringsjobb i tjänsten.

  • Vakuumsugning och saneringsjobb
  • Dagtid 7-16 med viss övertid
  • Uppdrag i hela Mälardalen

Vem är du?

Då arbetet innebär mycket kroppsarbete så måste du gilla och klara av fysiskt krävande arbetsuppgifter. För att vara aktuell för tjänsten krävs C-körkort samt YKB-utbildning.

Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande jobb. Då jobbet kräver mycket kommunikation vill man även att du kan svenska i såväl tal som skrift.

  • C-körkort
  • YKB-utbildning
  • Svenska i tal och skrift

Låter det som ett intressant jobb så tveka inte att skicka in en snabbansökan genom att klicka på “Ansök till jobbet”. Har du några frågor så kan du kontakta Bengt Nilsson.

Information

Sista ansökningsdatum: 15 August, 2018
Lön: Enligt Byggnads avtal
Antal platser: 1

Kontaktperson

Bengt Nilsson
0730-665010
info@industrisanering.se

Om Industrisanering

Industrisanering genomför årligen hundratals saneringsuppdrag inom industrin, bygg, handel, anläggningar och fastigheter. Till företagets webbsida
Annons
Annons