Hem Chaufför Chaufför med C-kort sökes till Naus Åkeri i Stockholm

Chaufför med C-kort sökes till Naus Åkeri i Stockholm

Godstransporter med mycket frihet under eget ansvar

Chaufför
Heltid Stockholms län Publicerat den

Naus Åkeri har över 40 års erfarenhet inom transportbranschen och fortsätter att växa och söker därför fler duktiga medarbetare.

Företaget transporterar allt från byggmaterial och livsmedel till återvinning. Verksamheten sker i Stockholm och angränsande län.

Vad är det för jobb?

Dina arbetsuppgifter består av att transportera gods från egna terminalen i Högdalen eller från någon av kunderna i Storstockholm med distributionslastbil eller brädgårdsbil. Arbetsuppgifter baseras på tidigare erfarenheter och egna ambitioner.

  • Körningar i Storstockholm
  • Varierande körrutt
  • Frihet under ansvar

Vem är du?

Du är en flexibel och noggrann lagspelare med god lokalkännedom i Stockholm med omnejd och som ser glädje i att jobba med transporter. Du har självklart både C-körkort och YKB-licens. Kranvana är meriterande men inget krav.

  • C-kort
  • YKB-licens
  • Bra lokalkännedom

Naus Åkeri lägger ned mycket möda på att skapa en bra och trevlig arbetsmiljö för sina medarbetare och ser värdet i att personalen trivs såväl på som utanför arbetet. I nära anslutning till åkeriet finns även möjlighet till övernattningslägenheter för den som saknar bostad i Stockholmsområdet.

Låter det intressant? Klicka på ansök till jobbet och fyll snabbt i namn, telefon och e-post.

Information

Sista ansökningsdatum: 16 June, 2018
Lön:
Antal platser: 1

Kontaktperson

Roger Nordenberg
08- 722 89 76
roger@nausakeri.se

Om Naus Åkeri AB

Naus Åkeri AB är ett familjeföretag som bedrivit åkeriverksamhet sedan 1972. I dagsläget är de ca 40 anställda och är belägna i helt nybyggda lokaler i Högdalen i södra Stockholm. Till företagets webbsida
Annons
Annons