Hem Chaufför Kaj Johansson Åkeri söker grusbilschaufför till Vännäsby

Kaj Johansson Åkeri söker grusbilschaufför till Vännäsby

Grusbilskörning och snöröjning under vinterhalvåret

Chaufför
Heltid Västerbottens län Publicerat den

Det expansiva företaget fortsätter att gasa på och behöver förstärka ytterligare vid huvudkontoret i Vännäsby. Företaget söker just nu en grusbilschaufför med CE-behörighet.

Kaj Johanssons Åkeri är ett familjeföretag som drivs i tredje generation. Företaget har verksamhet inom transport och logistik, mark och anläggning, täkt och maskin, miljö och återvinning samt slam och renhållning.

Man har idag 230 anställda och fordonsparken består av totalt 98 lastbilar och 40 anläggningsmaskiner. Huvudkontoret finns i Vännäsby utanför Umeå.

Förutom marknadsmässig lön och förmåner så erbjuder företaget en stark kultur där man värnar om personalen och ger stora möjligheter att utvecklas. Läs nedan om grusbilstjänsten.

Vad är det för jobb?

Som grusbilschaufför utgår du från Vännäsby och kör uppdrag i framförallt Vännäs-och Umeåområdet. Du får uppdragen via transportsystemet Vehco.

Arbetstiderna är måndag till fredag 7-16. Under vinterhalvåret kommer du även att ha plogjour under vardagar samt varannan helg.

  • Grus- och schaktkörning
  • Placeringsort Vännäsby
  • Måndag till fredag 7-16 + plogjour

Vem är du?

Du är som person noggrann, flexibel, självständig och lockas av att vara en del av ett växande företag med höga ambitioner där du kan utvecklas.

För att vara aktuell för tjänsten krävs CE-körkort, YKB och det är meriterande om du har traktorvana. Det är även viktigt att du kan svenska i såväl tal som skrift då du är företagets representant ute hos kunder.

  • Erfarenhet av tankbilstransporter
  • CE-körkort och YKB
  • Svenska i tal och skrift

Urval, rekrytering och tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan om det låter intressant. Presentera dig gärna kort i meddelandefältet samt vilken ort du vill utgå från.

Känner du någon som passar för tjänsten så får du gärna dela annonsen.

Information

Sista ansökningsdatum: 10 november, 2019
Lön: Transportavtalet + premiekompensation och förmåner
Antal platser: 1

Kontaktperson

Robert Melin
0935-399 74
robert.melin@kajs.se

Om Kaj Johansson Åkeri

Familjeföretag som drivs i tredje generation med verksamhet inom allt från transport och logistik till miljö och återvinning. Till företagets webbsida
Annons
Annons