Hem Chaufför Kaj Johansson Åkeri söker tankbilschaufför till Piteå/Skellefteå

Kaj Johansson Åkeri söker tankbilschaufför till Piteå/Skellefteå

Tankbilstransporter över hela Västerbotten

Chaufför
Heltid Norrbottens län, Västerbottens län Publicerat den

Det expansiva företaget fortsätter att gasa på och behöver nu stärka upp på tankbilssidan. För detta söker Kaj Johansson Åkeri en CE-chaufför med tankbilserfarenhet till Piteå eller Skellefteå.

Kaj Johanssons Åkeri är ett familjeföretag som drivs i tredje generation. Företaget har verksamhet inom transport och logistik, mark och anläggning, täkt och maskin, miljö och återvinning samt slam och renhållning.

Man har idag 230 anställda och fordonsparken består av totalt 98 lastbilar och 40 anläggningsmaskiner. Huvudkontoret finns i Vännäsby utanför Umeå.

Förutom marknadsmässig lön och förmåner så erbjuder företaget en stark kultur där man värnar om personalen och ger stora möjligheter att utvecklas. Läs nedan om tankbilstjänsten.

Vad är det för jobb?

Som tankbilschaufför kommer du att köra bil med släp. Du utgår från antingen Piteå eller Skellefteå och kör transporter med framförallt flytande bränsle över hela Norrbotten och Västerbotten.

Lastplanering görs av uppdragsgivaren och du som chaufför planerar sedan din rutt och dag utefter detta. Arbetstiderna är tvåskift, förmiddag och eftermiddag.

  • Tankbilskörning med flytande bränsle
  • Utgå från Piteå eller Skellefteå
  • Tvåskift förmiddag/eftermiddag

Vem är du?

Du är som person ansvarsfull, strukturerad och lockas av att vara en del av ett växande företag med höga ambitioner där du kan utvecklas.

Företaget söker dig som har tidigare erfarenhet av tankbilstransporter. För att vara aktuell för tjänsten krävs CE-körkort, YKB och det är meriterande om du har ADR-tank. Det är även viktigt att du kan svenska i såväl tal som skrift då du är företagets representant ute hos kunder.

  • Erfarenhet av tankbilstransporter
  • CE-körkort och YKB
  • Svenska i tal och skrift

Urval, rekrytering och tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan om det låter intressant. Presentera dig gärna kort i meddelandefältet samt vilken ort du vill utgå från.

Känner du någon som passar för tjänsten så får du gärna dela annonsen.

Information

Sista ansökningsdatum: 27 oktober, 2019
Lön: Transportavtalet + premiekompensation och förmåner
Antal platser: 1

Kontaktperson

Peder Sandström, Transportledare
090-349 60 25
peder.sandstrom@kajs.se
Har du ett CV får du gärna ladda upp det här.
Jag godkänner Lastats personuppgiftspolicy.

Om Kaj Johansson Åkeri

Familjeföretag som drivs i tredje generation med verksamhet inom allt från transport och logistik till miljö och återvinning. Till företagets webbsida
Annons
Annons