Hem Chaufför LastväxlarCarlsson söker CE-chaufförer till Uddevalla

LastväxlarCarlsson söker CE-chaufförer till Uddevalla

Lastväxlarkörning i mellersta och södra Sverige

Chaufför
Heltid Västra Götalands län Publicerat den

Familjeföretaget från Uddevalla växer och utökar med fler bilar. Det gör att man nu söker ytterligare två CE-chaufförer för lastväxlarkörning till Uddevalla.

LastväxlarCarlsson utför transporter och arbeten med kranbilar och lastväxlare. Det kan vara allt från transport av bodar och båtar till grus och schakttransporter.

Företaget växer och har utökat med fler bilar vilket gör att man idag har 21 moderna kranbilar och lastväxlare. Man är idag 20 chaufförer och söker nu två ytterligare kollegor till teamet. Läs nedan om tjänsterna och vem det är man söker.

Vad är det för tjänst?

Du kommer att köra lastväxlare med bil och släp i framförallt mellersta och södra Sverige. Körningarna är allt från byggavfall och skrot till grus och kalk.

Båda tjänsterna utgår från Uddevalla. Du kommer att arbeta 4-dagarsvecka 6:00 till 17:00 på rullschema, övernattning kan förekomma.

  • Lastväxlare med bil och släp
  • Utgår från Uddevalla
  • 4-dagarsvecka på rullschema

Vad är det för jobb?

För att vara aktuell för tjänsten krävs CE-körkort, giltig YKB samt att du kan svenska i tal och skrift. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av körning med bil och släp.

  • CE-körkort och YKB
  • Svenska i tal och skrift
  • Meriterande med släpvana

Urval, rekrytering och tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan om det låter intressant. Ta gärna chansen att presentera dig i meddelandefältet.

Och känner du någon som passar för tjänsten så får du gärna dela annonsen.

Information

Sista ansökningsdatum: 30 september, 2019
Lön: Provanställning med lön enligt avtal
Antal platser: 2

Kontaktperson

Rolf Carlsson
0703-664046
rolf@lvcua.se

Om LastväxlarCarlsson

Familjeföretag med bas i Uddevalla som utför transporter och arbeten med kranbilar och lastväxlare. Till företagets webbsida
Annons
Annons