Hem Chaufför LGT:s Högtryck söker chaufförer till Stockholm

LGT:s Högtryck söker chaufförer till Stockholm

Både kombibilschaufför och spolbilschaufför

Chaufför
Heltid Stockholms län Publicerat den

Med fler uppdrag behöver LGT:s Högtryck förstärka med fler chaufförer. Det gör att man nu söker både kombibilschaufför och spolbilschaufför till Stockholm.

LGT:s Högtryck är ett väletablerat företag i Västerort utanför Stockholm med fokus på fastighetsservice. Man hjälper idag fastighetsägare med allt från stamspolning till slamsugning.

Företaget är i dagsläget 17 anställda och har 11 lastbilar och bilar i den moderna fordonsflottan. Uppdragen blir allt fler vilket gör att man nu söker fler 1-2 chaufförer. Läs mer om tjänsterna nedan.

Vad är det för jobb?

Det är en stor bredd på uppdragen för både tjänsten som kombibils- och spolbilschaufför. Det kan vara allt från slamsugning av dagvattenbrunnar och oljeavskiljare till spolning av avlopp och sanering.

Uppdragen finns i hela Stockholmsregionen och du kommer att utgå från företagets anläggning i Vällingby. Arbetstiderna är måndag till fredag 7:00-16:00 samt jour.

  • Kombibils- eller spolbilschaufför
  • Utgår från Vällingby
  • Måndag till fredag 7:00-16:00

Vem är du?

Du är en trygg och säker chaufför som planerar din körning väl. Som person är du stresstålig, ansvarsfull och gillar att ta egna initiativ. Då du dagligen möter kunder behöver du även ha god servicekänsla.

Som kombibilschaufför krävs C-körkort, YKB och gärna ADR grund+tank. Och som spolbilschaufför krävs minst B-körkort men det är meriterande om du har C1 eller C-körkort. Det är också viktigt att du kan kommunicera obehindrat på svenska i såväl tal som skrift.

Du bör även ha god fastighetsteknisk kunskap och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kombibils/spolbilsarbeten eller VVS-kunskap.

  • Trygg, säker med servicekänsla
  • Kombibil: C-körkort, YKB och gärna ADR
  • Spolbil: Minst B-körkort, gärna C1 eller C-kort
  • Kommunicera obehindrat på svenska

Urval, rekrytering och tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan om det låter intressant. Ta gärna chansen att presentera dig i meddelandefältet.

Och känner du någon som passar för tjänsten så får du gärna dela annonsen.

Information

Sista ansökningsdatum: 30 september, 2019
Lön: Fast anställning, med 6 månaders provanställning. Bra förmåner.
Antal platser: 2

Kontaktperson

David Tillgren
0733-953050
david@lgt.se

Om LGT:s Högtryck

LGT:s Högtryck är ett väletablerat företag inom fastighetsservice med bas i Vällingby. Till företagets webbsida
Annons
Annons