Hem Chaufför MaserFrakt söker chaufförer och maskinförare på flera orter

MaserFrakt söker chaufförer och maskinförare på flera orter

För uppdrag hos delägare

Chaufför
Heltid Dalarnas län, Gävleborgs län Publicerat den

MaserFrakt söker chaufförer och maskinförare för uppdrag hos företagets delägare runt om i Dalarna och Gävleborg. Uppdragen varierar men är inom affärsområdena anläggning och distribution.

MaserFrakt har idag omkring 350 delägare som tillsammans har omkring 900 fordon och 700 maskiner. Det gör dem till ett av Sveriges största maskin- och transportförmedlingsföretag med säte i Dalarna och Gävleborg.

För att möta bristen på arbetskraft söker MaserFrakt just nu chaufförer och maskinförare för sina delägare. Läs nedan om typerna av tjänster som finns samt vem det är man söker.

Vad är det för jobb?

Som chaufför handlar det om allt från anläggningstransporter till distribution av styckegods och tempererade transporter. Körningarna går både i företagets regioner, angränsande län och övriga delar av landet.

För dig som maskinförare handlar det om alla typer av anläggningsarbeten. MaserFrakts delägares lastbilar och maskiner finns huvudsaklingen i Dalarna, Gävleborg samt angränsande län. Arbetstider och scheman varierar mycket beroende på typ av tjänst och uppdrag.

  • Många olika uppdrag och körningar
  • Placering i Dalarna, Gävleborg eller angränsande län
  • Varierande arbetstider

Vem är du?

Då du som både chaufför och maskinförare är ambassadör för såväl MaserFrakt som deras delägare så är det viktigt att du är driven och gör det lilla extra för att skapa långvariga kundrelationer.

För att vara aktuell för en chaufförstjänst krävs minst C-körkort, YKB och digital förarkort. Och för vissa tjänster krävs även CE-körkort, ADR och APV. Som maskinförare krävs B-körkort och yrkesbevis samt APV och SIK för vissa tjänster.

Att du kan kommunicera bra på svenska i såväl tal som skrift är viktigt för såväl dig som söker som chaufför och som maskinförare.

  • Chaufför: Minst C-körkort, YKB och digitalt förarkort
  • Maskinförare: Minst B-körkort och yrkesbevis
  • Svenska i tal och skrift

Du ansöker enkelt via formuläret nedan och du godkänner att MaserFrakt delar med sig av dessa uppgifter till delägare som rekryterar. Skriv i meddelandefältet om du söker jobb som chaufför eller maskinförare, var du bor och presentera dig gärna lite kort.

Känner du någon som passar för tjänsten så får du gärna dela annonsen.

Information

Sista ansökningsdatum: 31 oktober, 2019
Lön: Varierar beroende på uppdrag och delägare.
Antal platser:

Kontaktperson

Martin Johansson
070-3257803
rekrytering@maserfrakt.se
Har du ett CV får du gärna ladda upp det här.
Jag godkänner Lastats personuppgiftspolicy.

Om MaserFrakt

MaserFrakt är ett av Sveriges största maskin- och transportförmedlingsföretag med säte i Dalarna och Gävleborg. Till företagets webbsida
Annons
Annons