Hem Chaufför Mora Transport & Logistik söker CE-chaufförer till Mora

Mora Transport & Logistik söker CE-chaufförer till Mora

Distribution av tempererat gods

Chaufför
Heltid Dalarnas län Publicerat den

Mora Transport & Logistik växer med flera nya uppdrag och behöver förstärka på chaufförssidan. Just nu söker man efter tre CE-chaufförer med placering i Mora.

Företaget är anslutet till MaserFrakt med säte i Mora och kör främst distribution av livsmedel och styckegods. Mora Transport & Logistik har idag 10 lastbilar och är 17 anställda.

Med utgångspunkt i Mora utförs förutom transporter av livsmedel och styckegods även transporter av VVS-material. Nu söker man tre chaufförer för tillsvidareanställning och vikariat. Här nedan kan du läsa mer om tjänsten och vem det är man söker.

Vad är det för jobb?

Som chaufför kommer du att köra distribution av tempererat gods med bil och släp till kunder i Dalarna och Härjedalen med placering i Mora.

Arbetstiderna är främst belagt under dagtid måndag till fredag, men vissa uppdrag omfattar även lastning på terminal under kvälls och nattetid.

  • Tempererat gods med bil och släp
  • Placeringsort Mora
  • Främst dagtid måndag till fredag

Vem är du?

Som person är du social och har en god känsla för service. Detta då du kommer att vara ansiktet utåt för företaget. Det är även viktigt att du kan arbeta väl tillsammans med både kollegor och kunder.

Tjänsterna kräver CE-körkort, YKB samt god svenska i tal och skrift. Det är även meriterande om du har erfarenhet av körning av tempererat gods sedan tidigare.

  • Social och samarbetsvillig
  • CE-kort och YKB
  • Svenska i tal och skrift

Urval, rekrytering och tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan om det låter intressant. Ta gärna chansen att presentera dig i meddelandefältet och skriv om du söker heltid eller vikariat.

Och känner du någon som passar för tjänsten så får du gärna dela annonsen.

Information

Sista ansökningsdatum: 18 december, 2019
Lön: Enligt Transportavtalet
Antal platser: 3

Kontaktperson

Anders Liljedal
0705-278323
anders@mtlab.se

Om Mora Transport & Logistik

Transportföretag med säte i Mora som är anslutet till Maserfrakt.
Annons
Annons