Hem Chaufför Sandahls Goods & Parcel söker CE-chaufförer till Hudiksvall

Sandahls Goods & Parcel söker CE-chaufförer till Hudiksvall

Tur och retur mellan Hudiksvall och Göteborg

Chaufför
Heltid Gävleborgs län Publicerat den

Sandahls Goods & Parcel fortsätter expandera och behöver förstärka på linjen Göteborg-Hudiksvall. Företaget söker just nu tre CE-chaufförer till Hudiksvall.

Sandahls Goods & Parcel är en del av Sandahlsbolagen och ett av DB Schenkers största avtalsåkerier. Företaget har idag drygt 200 bilar och ca 400 anställda över hela landet.

Inom företaget kombineras vägtransporter med järnvägstransporter som körs av Real Rail också detta ett bolag inom Sandahlsbolagen. Nedan kan du läsa mer om tjänsterna och vem det är man söker.

Vad är det för jobb?

Du kommer som chaufför att köra bil och släp mellan Hudiksvall och Göteborg tur och retur. Godslagen består av bröd från Göteborg samt parti- och styckegods från Hudiksvall.

Alla tre tjänsterna utgår från Hudiksvall med arbetstider kväll/natt. Man kör 2 turer per vecka på ett rullande schema med avgång lördag kväll till torsdag kväll.

  • Bil och släp
  • Utgår från Hudiksvall
  • Körning som ger traktamente

Vem är du?

Du är ordningsam och strukturerad samt har en god känsla för service. Det är viktigt då du i jobbet möter företagets kunder i deras vardag. Även om ditt arbete i huvudsak sker självständigt så värdesätter du att ingå i ett team som hjälps åt.

Tjänsterna kräver CE-körkort, YKB-utbildning, ADR-utbildning samt god svenska. Du bör ha erfarenhet av att köra bil och släp. Det är meriterande om du har truckkort och erfarenhet av transporter med livsmedel.

  • Ordningsam och god servicekänsla
  • CE-körkort, YKB, ADR och svenska
  • Erfarenhet bil och släp

Urval, rekrytering och tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan om det låter intressant. Ta gärna chansen att presentera dig i meddelandefältet.

Och känner du någon som passar för tjänsten så får du gärna dela annonsen.

Information

Sista ansökningsdatum: 22 november, 2019
Lön: Enligt Transportavtalet
Antal platser: 3

Kontaktperson

Anders Nygren
0733-736093
anders.nygren@sandahlsbolagen.se
Har du ett CV får du gärna ladda upp det här.
Jag godkänner Lastats personuppgiftspolicy.

Om Sandahls Goods & Parcel

Sandahls Goods & Parcel ingår i transportkoncernen Sandahlsbolagen som grundades 1949. Till företagets webbsida
Annons
Annons