Hem Chaufför Schenker Åkeri söker lotsar till Göteborg/Borås

Schenker Åkeri söker lotsar till Göteborg/Borås

Till fjärrverksamhet i Göteborgsområdet

Chaufför
Heltid Västra Götalands län Publicerat den

Schenker Åkeri behöver förstärka med fler lotsar inom fjärrverksamheten i Göteborg och Borås. Det gör att företaget nu söker CE-chaufförer.

Åkeriet är ett av Sveriges största med 1000 anställda och verksamhet över hela landet. Fordonsflottan är välskött och består idag av omkring 1000 fordon.

Schenker Åkeri satsar mycket på sina anställda för att skapa förutsättningar att göra ett bra jobb där kvalitet och säkerhet står i fokus. Som ny chaufför får du dessutom en noggrann introduktion för att få en bra start.

Företaget söker nu lotsar till fjärrverksamheten i Göteborg och Borås. Nedan kan du läsa mer om tjänsterna och vem det är man söker.

Vad är det för jobb?

Som lots kommer du att köra bil och släp inom företagets fjärrverksamhet. I arbetsuppgifterna ingår allt från lastning och lossning till truckkörning och hantering av handdator.

Du kommer att utgå från DB Schenkers terminal i Göteborg eller Borås och distribuera gods till kunder i Göteborgsområdet med omnejd. Arbetstiderna är dagtid 7-16 under helgfria vardagar.

  • Lotskörning Göteborgsområdet
  • Utgår från Göteborg eller Borås
  • Dagtid vardagar 7-16

Vem är du?

Du är som person noggrann, serviceinriktad och gillar att samarbeta med andra. Det är även bra om du har en god fysik och gillar ett högt tempo.

För att vara aktuell för tjänsten krävs CE-körkort, YKB, digitalt förarkort och truckkort. Det är också viktigt att du behärskar det svenska språket. God lokalkännedom i Göteborg och ADR är ett stort plus.

  • Noggrann och serviceinriktad
  • CE-körkort, YKB, förarkort, truckkort
  • Behärskar svenska språket

Urval, rekrytering och tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan om det låter intressant. Specificera om du önskar att utgå från Göteborg eller Borås och ta gärna chansen att presentera dig lite kort i meddelandefältet.

Och känner du någon som passar för tjänsten så får du gärna dela annonsen.

Information

Sista ansökningsdatum: 16 oktober, 2019
Lön: Lön enligt Transportavtalet, grundlön + premiekompensation.
Antal platser:

Kontaktperson

Emil Berggren, Transportchef
042-387 096
emil.berggren@dbschenker.com
Har du ett CV får du gärna ladda upp det här.
Jag godkänner Lastats personuppgiftspolicy.

Om Schenker Åkeri

Ett av Sveriges största åkerier som levererar över hela Sverige. Till företagets webbsida
Annons
Annons