Hem Chaufför Sugbilschaufför till Stena Recycling i Göteborg

Sugbilschaufför till Stena Recycling i Göteborg

Expanderar och utökar med fler sugbilar

Chaufför
Heltid Västra Götalands län Publicerat den

Stena Recycling expanderar och utökar med fler bilar med kombiaggregat. Man söker därför efter en serviceinriktad sugbilschaufför till verksamheten i Göteborg.

Stena Recycling är ett av Sveriges ledande återvinningsbolag och är nu inne i en expansionsfas. Man investerar kontinuerligt i nya bilar och söker nu efter en sugbilschaufför till företagets verksamhet i Göteborg.

En intressant tjänst för dig som vill få ett omväxlande chaufförsjobb som blandar service och återvinning. Du får även vara med och lära dig verksamheten från grunden.

Vad är det för jobb?

Du kommer som sugbilschaufför transportera restprodukter och farligt avfall från företagets kunder till den egna produktionsverksamheten. Arbetet sker i nära samverkan med transportplanering och övriga medarbetare.

Transporterna sker med en ny lastbil utrustad med ett kombiaggregat. I jobbet ingår även beredskap enligt schema.

  • Lastbil med kombiaggregat
  • Transport av farligt avfall
  • Stort fokus på service

Vem är du?

Det är viktigt för Stena Recycling att du är självständig, serviceorienterad, strukturerad och kommunikativ. Du bör även ha ett bra ordningssinne och säkerhetstänk.

För tjänsten krävs C-körkort, YKB-utbildning och ADR-intyg för tanktransport. Det är även meriterande om du har erfarenhet av slamsugning och transport av farligt avfall.

  • C-körkort
  • ADR-intyg för tank
  • YKB-utbildning

Låter det som ett intressant jobb så kan du enkelt göra en snabbansökan genom att klicka på “Ansök till jobbet”. Rekrytering sker löpande så vänta inte.

Har du några frågor så kan du kontakta Bahram Sediqi på 010-445 8464 eller Hans Eriksson 010-445 8462.

Information

Sista ansökningsdatum: 31 August, 2018
Lön: Enligt Transportavtalet
Antal platser: 1

Kontaktperson

Bahram Sediqi / Hans Eriksson
010-445 8464 / 010-445 8462

Om Stena Recycling

Stena Recycling gör återvinning till en hållbar affär. Företaget är en del av Stena Metallkoncernen. Till företagets webbsida
Annons
Annons