Hem Transportledare Svebol Logistics söker arbetande förman till Stockholm

Svebol Logistics söker arbetande förman till Stockholm

Leda och planera driften på modernt åkeri

Transportledare
Heltid Stockholms län Publicerat den

Bring-åkeriet Svebol Logistics växer och behöver stärka sitt team i norra Stockholm. Det gör att man nu söker en arbetande förman med CE-körkort.

Svebol Logistics är ett helägt dotterbolag till Bring Frigo som i huvudsak kör tempererat gods inom Mälardalsregionen. Åkeriet har idag strax under 100 lastbilar och 170 anställda.

För att stärka upp sitt team i norra Stockholm så söker man just nu en arbetande förman. Nedan kan du läsa mer om tjänsten och vem det är man söker.

Vad är det för jobb?

Som arbetande förman kommer du att tillsammans med arbetsledaren och tre andra förmän planera och leda driften samt ha löpande kontakt med kunder. Fokus ligger också på hög gårdsnärvaro samt att aktivt arbeta med chaufförer kring hantering av fordon och körstil.

Det kan även förekomma att du behöver köra enstaka transporter. Placeringsorten för tjänsten är Kallhäll i norra Stockholm och arbetstiderna är skift.

  • Planera och leda driften
  • Placering i Kallhäll
  • Arbetstider skiftgång

Vem är du?

Som person är du affärsmässig, noggrann och kvalitetsmedveten samt att du har en god problemlösningsförmåga. Då du kommer att ha kontakt med både kunder och chaufförer så krävs god social kompetens.

För att vara aktuell för tjänsten så krävs CE-körkort och YKB. Du behöver också kunna kommunicera på både svenska och engelska i tal samt svenska i skrift. Det är även meriterande om du har erfarenhet av Trans-PA.

  • Noggrann och kvalitetsmedveten
  • Social kompetens samt svenska och engelska
  • CE-körkort och giltigt YKB

Urval, rekrytering och tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan om det låter intressant. Och presentera dig lite kort i meddelandefältet.

Och känner du någon som passar för tjänsten så får du gärna dela annonsen.

Information

Sista ansökningsdatum: 31 oktober, 2019
Lön: Enligt kollektivavtal med tillägg.
Antal platser: 1

Kontaktperson

Necmettin Caglayan
+46767105015
necmettin.caglayan@bring.com
Har du ett CV får du gärna ladda upp det här.
Jag godkänner Lastats personuppgiftspolicy.

Om Svebol Logistics

Dotterbolag till Bring Frigo som kör i huvudsak tempererat gods. Till företagets webbsida
Annons
Annons