Hem Taggar Appar

Tagg: appar

Presenteras av Convoy Club

Lanserar socialt nätverk för lastbilschaufförer

Ska hjälpa chaufförer ge varandra tips och råd på vägen

Convoy Club - community app
Foto: Convoy Club
Publicerad 15 mars 2019

Convoy Club är ett nytt socialt nätverk för lastbilschaufförer som nu öppnar för användare. Målet att skapa ett starkt community av yrkesförare och bakom nätverket står Convoy Parts som säljer lastbilstillbehör och styling.

Appen som lanseras i mars 2019 fungerar som en blandning mellan karttjänst, rekommendationstjänst och chatt för yrkeschaufförer och finns tillgänglig i hela världen. Testpiloter i såväl Sverige som Italien och Nederländerna har använt den sedan årsskiftet och målet är att så många chaufförer som möjligt ska få upp ögonen för den.

Presenteras av Wipro Infrastructure Engineering

Nummi testar app-baserat tippövervakningssystem

Ger chauffören stenkoll med smartphone-app

Nummi - Tipp-app
Foto: Nummi
Publicerad 6 mars 2019

Nummi är känt för sina undermonterade tippcylindrar som används i hela Europa. Nu har man utvecklat ett smart tippövervakningssystem för att öka säkerheten vid tunga transporter, med planerad lansering i Finland april 2019.

Olyckor med tunga transporter sker ofta utanför vägarna, med personskador och stora materiella skador som följd. Med det avancerade tippövervakningssystemet IRMA vill Nummi öka säkerheten genom att hjälpa chaufförerna med övervakning och samtidigt förenkla planeringen av underhåll.

Sveriges Åkeriföretag vill kartlägga behovet att rastplatser

Tar hjälp av användare i appen Live Trafik

Appen Live Trafik
Publicerad 23 mars 2018

Den populära trafikinformations-appen Live Trafik finns för både iOS och Android. Appen gör det möjligt att rapportera in avvikelser såsom olyckor, vägskador och köer.

Nu har Sveriges Åkeriföretag initierat en studie via appen där användare även ska kunna rapportera in var det behövs rast- och uppställningsplatser. Ladda ner appen för iOS eller Android och hjälp till att kartlägga behovet.

via Svensk Åkeritidning
Annons
Annons
Presenteras av Stacker Stop Euro

Få kontroll över dina fordon med smart applikation

Säkerställer trafiksäkerhet, arbetsmiljö och kundleveranser

Stacker - Stop - Euro - Lars - Johansson
Lars Johansson, vd på Stacker Stop Euro
Publicerad 6 november 2017

Efter flera års utveckling har Stacker Stop Euro nu lanserat en produkt som gör vardagen bättre och säkrare för transportbranschen. Denna gång handlar det inte om något nytt backvarnarsystem, stöldskyddslås eller liknande, utan om ett smart webbsystem med tillhörande applikation.