Hem Taggar Årets Transportskola

Tagg: Årets Transportskola

Tegelbruksskolan utsågs till Årets Transportskola 2019

Har på kort dit dubblat antalet transportelever

Tegelbruksskolan - Årets Transportskola 2019
Johan Jönsson, rektor på Tegelbruksskolan. Foto: TYA
Publicerad 4 oktober 2019

Grattis till Tegelbruksskolan i Klippan som den 3 oktober tog hem priset som Årets Transportskola 2019 under konferensen Transportkompetens i Göteborg.

Priset delas ut av TYA för att lyfta de gymnasiala transportutbildningar som utmärker sig. Skolans rektor Johan Jönsson var på plats och fick ta emot priset med följande motivering:

”En av landets största skolor som på kort tid dubblat antalet transportelever med bibehållen kvalitet. Förutom bra ledarskap har personalen mycket god kompetens och ett brinnande engagemang. Här möter man varje elev utifrån individnivå och utvecklar dem därifrån vilket gör att nästan alla elever går ut med fullständiga betyg och behörigheter.”

Annons
Annons

Skolorna som slåss om titeln Årets Transportskola 2019

TYA har valt ut åtta finalister

TYA Årets Transportskola 2018
Förra årets vinnare Björknäsgymnasiet i Boden tar emot priset. Foto: TYA
Publicerad 27 september 2019

Under sommaren har det varit möjligt att nominera transportskolor till utmärkelsen och nu har TYA valt ut de åtta finalisterna.

Priset delas ut under konferensen Transportkompetens i Göteborg som äger rum den 2-3 oktober. Förra året vann Björknäsgymnasiet i Boden.

I år står det mellan: Mimers hus, Anderstorpsskolan, Sollefteå Gymnasium, Tegelbruksskolan, Bessemergymnasiet, Vretagymnasiet, Stockholms transport- och fordonstekniska gymnasium och Yrkesplugget i Uppsala.

Annons
Annons

Nu öppnar nomineringen för Årets Transportskola 2019

Ska Björknäsgymnasiet i Boden vinna igen

Publicerad 25 april 2019

Det är i år dags att utse Årets Transportskola för femte gången. Bakom utmärkelsen står Transportfackens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd (TYA). Vem som helst kan nominera en skola som bedöms utefter ett antal kriterier satta av TYA.

2018 vann Björknäsgymnasiet i Boden och under konferensen Transportkompetens den 2 och 3 oktober utses årets vinnare. Klicka på länken nedan för att gå vidare och nominera din favorit samt läsa om tidigare vinnarna.

Annons
Annons