Hem Taggar Aspöck

Tagg: Aspöck

Presenteras av Aspöck Norden

Aspöck lanserar nya varumärket Fabrilcar

Sortiment med belysning för eftermarknad

Aspöck - Fabrilcar
Foto: Aspöck
Publicerad 21 augusti 2018 | Uppdaterat 22 augusti 2018

Lagom till Elmia Lastbil 2018 lanserar Aspöck det nya varumärket Fabrilcar® med ett brett sortiment av belysning för eftermarknad.

I sortimentet finns arbetsljus, roterande varningsljus, blixtljus, olika typer av ledbelysning, sidomarkerings- och positionsljus samt en mängd olika alternativ till original baklampor för lastbilar. Du hittar Aspöck i monter B06:19.

Presenteras av Aspöck

Produkttips: RDC Premium förenklar backning med trailer

Minskar risken för dyra reparationer

Publicerad 4 juni 2018

Det smarta backvarningssystemet från Aspöck kopplas till trailerns EBS-system och varnar föraren med ljud och ljus.

Men det bästa med Aspöck RDC Premium är att systemet när det är kopplat till EBS-systemet också bromsar ekipaget automatiskt när det är 0,5 meter kvar. Kolla in demovideon eller klicka på länken nedan för mer information om systemet.

Presenteras av Aspöck

Belysningspionjär fortsätter leverera innovativa baklampor

Aspöck - Baklampor - Innovation
Idag är Aspöck Europas ledande tillverkare av kompletta belysningskit för alla typer av släpfordon.
Publicerad 16 september 2016 | Uppdaterat 5 juli 2017

När Felix Aspöck, grundare till Aspöck Systems, tog fram den första baklampan med integrerad reflextriangel blev han pionjär i branschen. Nu fortsätter man innovera den globala marknaden med produkter som den nya baklampan Braspoint.

Ända sedan Felix Aspöck revolutionerade branschen har företaget fortsatt leverera innovativa produkter, bland dessa de snabbkopplingar som idag är i princip standard i branschen. Idag drivs företaget av Karl Aspöck, son till Felix Aspöck, och är Europas ledande tillverkare av kompletta belysningskit för alla typer av släpfordon med över 1 300 anställda.