Hem Taggar Diodhuset

Tagg: Diodhuset

Ljusstark vinnare under Skåne Truckshow

Mattias Friberg tog hem LEDSON Light Award

Ledson Light Show 2019 - Mattias Friberg
Mattias Fribergs Scania R 580. Foto: Diodhuset
Publicerad 18 september 2019

LEDSON Light Show är en av Europas största ljusshower för lastbilar och arrangeras under Skåne Truckshow. Hundratals lastbilar lastbilar deltog i år i ljusshowen.

Under eventet delades även LEDSON Light Award ut. Årets ljusstarka vinnare blev Mattias Friberg på Fribergs Djurtransport med hans Scania R 580. Nedan finns videoklipp på den häftiga ljusshowen och Mattias Scania.

Annons
Annons

Populärt extraljus uppgraderas med orangea positionsljus

Och finns nu även med Spot-ljusbild

Publicerad 5 april 2019

Diodhuset släpper idag en uppdatering av sitt populära LED-extraljus Pollux9. Den uppdaterade versionen Pollux9+ har bland annat fått positionsljus där det går att välja mellan vit och orange.

Extraljuset som tidigare enbart funnits med Drive-ljusbild kommer nu även i en version med Spot-ljusbild som når 120 meter längre. Priset ligger på 1756 exklusive moms och beräknas finnas i lager från den 26 april.

Annons
Annons

Stort intresse för Diodhusets aprilskämt

Många vill ha de unika Poppy-dofterna

Diodhuset - aprilskämt
Publicerad 4 april 2019

Diodhuset publicerade den 1 april årets aprilskämt där man utannonserade tre nya unika Poppys med doft av diesel, bränt gummi och snus.

Det var självklart ett skämt men intresset var stort och inlägget har på bara några dagar setts av över 130 000 tusen personer samt fått flera tusen delningar, kommentarer och gillningar. Kanske är de något på spåren.

Annons
Annons