Hem Taggar Kalottspedition

Tagg: Kalottspedition

Presenteras av Kalottspedition

Fortsatt stark tillväxt för Finska Kalottspedition

Söker nu fler samarbetspartners

Kalottspedition - Scania - Finland
Foto: Tema Transport
Publicerad 7 november 2019

Finska familjeföretaget Kalottspedition har under det senaste året ökat kraftigt med flera nya uppdrag i Norden och fortsätter nu att satsa ytterligare på transporter till och från Sverige och Norge.

Anledningen till ökningen är ett effektivt logistiksystem samt ett tydligt fokus på expansion. Med en modern fordonsflotta bestående av ett femtiotal ekipage söker man nu fler samarbetspartners för uppdrag i både Sverige och Norge.

Presenteras av Kalottspedition

Kalottspedition satsar på tillväxt Norden

Fokus på Sverige och Norge

Kalottspedition - Scania
Foto: Kalottspedition
Publicerad 1 oktober 2018

Med fokus på tillväxt har Kalottspedition med André Ahlbäck i spetsen ökat ordentligt under det senaste året. Och nu satsar man enligt företaget på ökad tillväxt i framförallt Sverige och Norge.

Transportföretaget som idag har ett 50-tal bilar och 35 anställda har under året fått in både fler chaufförer och bilar. Med ett antal nya kunder däribland en större kund inom fiskindustrin fortsätter man växa.

Presenteras av Kalottspedition

Finsk speditör möter efterfrågan på högre transportkvalitet

Kalottspedition - Ahlvik, Norge
Ahlvik, Norge Foto: Kalottspedition
Publicerad 26 september 2016 | Uppdaterat 5 juli 2017

Sedan starten 1971 har transport- och speditionsföretaget Kalottspedition hjälpt kunder med livsmedelstransporter över hela Skandinavien. Nu tillträder André Ahlbäck vd-posten och satsar allt mer på ökad transportkvalitet.

André Ahlbäck är nytillträdd vd på Kalottspedition och som tredje generationen Ahlbäck i företaget ser han en stor fördel med att vara ett familjeägt företag. Enligt honom handlar allt om en god kommunikation såväl internt som externt för att möta sina kunders behov: