Hem Taggar Lastbilstvätt

Tagg: lastbilstvätt

Presenteras av Arom-Dekor Kemi

Arom-Dekor Kemi lanserar lågaromatisk kallavfettning

Bättre för både miljön och arbetsmiljön

Arom-Dekor Kemi - AdProLine kallavfettning
Publicerad 22 maj 2019

Arom-Dekor Kemi har tagit fram en ny kallavfettning som är lågaromatisk och högpresterande. AdProLine® Kallavfettning Optimal är utvecklad för att lösa alla de problem som en modern kallavfettning ställs inför och är extremt effektiv.

Produkten är resultatet av företagets fokus på miljö där företaget valt att fasa ut högaromatiska och medelaromatiska produkter. AdProLine® Kallavfettning Optimal kommer att finnas i alla förpackningar som företagets andra produkter, från 1 liter upp till 1000 liter.

Presenteras av WashTec Sverige

Satsar på Svanenmärkta tvättanläggningar

Miljö och arbetsmiljö står allt högre på agendan

WashTec - LP Lastbilstvatt
LP Lastbilstvätt i Örebro. Foto: WashTec
Publicerad 15 april 2019

Miljöarbetet har de senaste åren blivit en viktig fråga och allt fler företag ser nu också över hur fordonen tvättas. Det har gjort att allt fler företag nu också visar intresse i att ta steget vidare från att använda Svanenmärkta kemprodukter till att Svanencertifiera hela tvättanläggningar.

Hållbara transporter står idag allt högre på agendan i transportbranschen och nu tittar många företag på hur man också tvättar sina fordon. Det handlar om allt från vilka kemprodukter som används till hur vattnet renas och återvinns.

Presenteras av Kärcher

Sätter en helt ny standard för lastbilstvättar

Tvättar med 60 bars högtryck och 18 000 liter/h

Publicerad 29 december 2017

Tyska Kärcher lanserade tidigare i år sitt nya TB-system för buss- och lastbilstvättar. Med systemet höjer man nivån ordentligt både när det gäller tvättresultat och miljöpåverkan. Tvätten utmärker sig med bland annat en smart konturföljande takbom.

Kärcher TB är ett helt nyutvecklat system och kommer i fyra olika tvätthöjder från 3,6 upp till 5,05 meter. Systemet riktar sig till framförallt tvättanläggningar, lastbilscentraler och större åkerier. Bland kunderna finns bland annat Scania Linköping som tidigare i år bytte ut sin anläggning mot en lastbilstvätt från Kärcher.