Hem Taggar Zepro

Tagg: zepro

Zepro lanserar sitt nya smarta Clearoil Filter

Tillverkat av returfibrer från lövträdscellulosa

Zepro - Clearoil Filter
Foto: Zepro
Publicerad 18 oktober 2018

Det nya filtret presenterades under Elmia Lastbil och ska kunna hålla oljan ren under längre tid vilket ger både längre livslängd, längre serviceintervall, mindre slitage och är mer miljövänligt.

Clearoil Filter är ett djupfilter som enligt Zepro tar upp alla typer av smutspartiklar samt kondens och vatten. Det ska även förhindra att det bildas ispartiklar i cylindrar och slangar. Filtret kommer att finnas som tillval vid nybeställningar av ett flertal av Zepros lyftar men kan även eftermonteras på merparten av Zepros lyftar.

Annons
Annons
Presenteras av Zepro

Marknadens lättaste 750 kg lyft gör succé

Zepro - bakgavellyft lätt lastbil
Foto: Zepro
Publicerad 17 juni 2016 | Uppdaterat 5 juli 2017

Under 2015 lanserade Zepro bakgavellyften Z3N 75 för 3,5 tons bilar som snabbt blev mycket populär. Den lätta lyften har förutom en rekordlåg vikt även flera innovativa lösningar och en av marknadens lättaste aluminiumbryggor.

För lätta lastbilar är vikten avgörande vilket har gjort Zepros nya Z3N 75 till en stor succé. Med sina 190 kg är den marknadens lättaste 750 kg bakgavellyft och har anpassats för populära Mercedes-Benz Sprinter och Volkswagen Crafter. Fästen finns även för många andra modeller såsom Renault Master, Opel Movano, Nissan NV 400, Ford Transit L4 Iveco Daily och Canter Fuso. Fästen är också på väg fram för Fiat Ducato, Peugeot Boxer och Citroen Jumper.